BocorLagi

Blog Informasi Dan Hiburan Terkini!

loading...

WANITA INI MAMPU MENGANGKAT BERAT HINGGA 5 KG MENGGUNAKAN ''ALAT SULIT''SEBUT saja faraj wanita, mesti ramai lelaki yang menelan air liur.
Wanita pula akan membayangkan alat sulit mereka, jangan risau ini ialah perkara normal, yang tidak normal ialah apabila anda tiada sebarang reaksi terhadap perkataan faraj.
Faraj merupakan kemaluan perempuan yang mempunyai fungsi sebagai tempat melahirkan anak  dan hubungan seksual .
Setiap perempuan mempunyai bentuk dan keunikan faraj masing-masing .
Salah satu yang terunik adalah Kim Anami, seorang wanita Rusia yang mungkin mempunyai faraj yang terkuat di dunia.
Dikatakan farajnya mampu mengangkat beban sehingga 5kg dan boleh ‘menembak’ bola ping pong dengan hanya menggunakan lubang vaginanya.

Kim yang juga merupakan instruktor mendedahkan rahsia bagaimana dia boleh mengangkat beban dengan menggunakan faraj dalam programnya yang bergelar ‘Vaginal Kungfu’.
Hanya dengan menggunakan otot-otot di faraj, saya hanya perlu ‘kemut’ dan tahan di dalamnya untuk mengangkat objek berat, ‘ ujar Kim seperti yang dilaporkan olehHuffingtonpost.
kimmmmm
Kim Anami, a vaginal weight lifter (2)
Kim Anami, a vaginal weight lifter (5)
Kim Anami, a vaginal weight lifter (7)
Seperti otot manusia, Kim menyesuaikan berat beban yang diangkat agar organ kelaminnya menjadi semakin kuat dan perkara ini sekaligus membuatkan aktiviti hubungan seksualnya bertambah intim.
Kini Kim menjalankan sebuah laman web dengan menawarkan perkhidmatan melatih wanita – wanita agar mempunyai faraj yang kuat sepertinya.-MYNEWSHUB.CC
1 Komentar untuk "WANITA INI MAMPU MENGANGKAT BERAT HINGGA 5 KG MENGGUNAKAN ''ALAT SULIT''"


Sebelum saya ceritrakan kisah hudupku terlebih dahulu perkenalkan nama saya Pak Kusniadi. Dari Bogor. saya hanya ingin berbagi ceritah dengan kalian semua para penggilah togel, awalnya itu saya hanya kuli bagunan,punya anak dua,dan istri saya hanya penjual syayur keliling dikampung kami , ekonomi kami sangat pas-pasan, hutan tambah numpuk, anak saya juga butuh biaya sekolah,hidup ini bener-bener susah.Tapi akhirnya ada teman saya yang bilang bila mau merubah nasib coba hubungi nomor hp MBAH JEJE katanya dia bisa membantu orang yang lagi susah. jadi saya lansung hubungi MBAH JEJE dan saya menceritakan semuanya, tenteng keluarga kami akhirnya saya di kasih angka ghaib [4d,] sudah 3x putaran tembus,dengan adanya MBAH JEJE saya sekeluarga bersukur semua utang saya lunas bahkan sekarang saya sudah buka usaha. silahkan anda buktikan sendiri insya allah anda tidak akan kecewa dari angka ghaib MBAH JEJE bagi yang berminat hubungi MBAH JEJE TRIJAYA di nomor ini: 0823 3737 6471 atau silahkan KLIK DISINI dan saya sudah buktikan sendiri angka ghaib hasil ritual dari beliau terima kasih.

 
Copyright © 2014 BocorLagi - All Rights Reserved
Template By Catatan Info