BocorLagi

Blog Informasi Dan Hiburan Terkini!

loading...

Isu hangat Siti Nurhaliza hamil anak sulung, ini penjelasan Siti yang pasti mengejutkan suaminya, Datuk K

KUALA LUMPUR: Sembilan tahun berkahwin dengan ahli perniagaan, Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa, penyanyi nombor satu tanah air, Datuk Siti Nurhaliza belum bersedia berkongsi berita kehamilan yang diharapkan ramai pada masa ini secara terbuka. 

Dia ditemui selepas berakhirnya malam kedua Konsert Suatu Suara Volum 2 bersama Hetty Koes Endang dan Datuk Ramli Sarip di Istana Budaya, di sini, sebentar tadi. 

"Belum masa untuk saya bercerita mengenai perkara itu (spekulasi hamil) kerana saat ini saya fokus kepada konsert ini. Alhamdulillah ia berakhir dengan jayanya. 

"Tetapi jika itu doa yang baik daripada semua, Siti harap supaya semua mendoakan ia menjadi kenyataan.

PENYANYI, Datuk Siti Nurhaliza ketika sidang media di Istana Budaya berikutan berita kehamilan beliau. - Foto Asyraf Hamzah 

"Ikutkan sebelum ini Siti ada berkongsi mengenai gambar susu kambing dan kurma di laman sosial. Malah saya sempat berkongsi makanan itu kepada Hetty Koes Endang. 

"Sejujurnya Siti terkejut juga dengan laporan berita itu dan ada memaklumkan kepada suami. Pastinya saya akan berkongsi berita baik. Saya tak akan berselindung apa sahaja berita baik. InsyaAllah," katanya kepada BH online. 


DATUK Siti Nurhaliza bersama Hetty Koes Endang (kiri) di Konsert Satu Suara Vol.2 di Istana Budaya. - Foto Zunnur Al Shafiq 

Petang tadi, Siti memuat naik gambar susu kambing dan kurma di laman Instagramnya yang disifatkan sebagai antara kombinasi terbaik bagi mana mana ibu mengandung kerana khasiatnya. 

Ia secara terbuka turut mengundang tanda tanya dan persoalan pengikutnya apakah penyanyi Mikraj Cinta itu sedang hamil. 

Malah ramai turut mengucapkan tahniah selepas BH online menyiarkan berita dengan judul `Siti Nurhaliza kini mengandung? 


DATUK Siti Nurhaliza bersama Hetty Koes Endang (kiri) di Konsert Satu Suara Vol.2 di Istana Budaya. - Foto Zunnur Al Shafiq

Sumber: Berita Harian
3 Komentar untuk " Isu hangat Siti Nurhaliza hamil anak sulung, ini penjelasan Siti yang pasti mengejutkan suaminya, Datuk K"

KISAH NYATA DARI SAYA BPK.KARTA BUKAN REKAYASA INI BETUL2 NYATA DIKELUARGA KAMI.
Assalamualaikum wr.wb,saya BPK.KARTA seorang buruh tani di madium jawa timur ingin mengucapka banyak terimah kasih kepada KI WARSA atas bantuan AKI. kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan KI WARSA pula yang telah memberikan angka gaib hasil ritual beliau kepada saya yaitu 4D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut turut tembus.sekali lagi makasih yaa AKI karna waktu itu saya cuma bermodalkan uang cuma 200 ribu dan akhirnya saya menang.Berkat angka gaib hasil ritual AKI WARSA saya sudah buka usaha matreal di jakarta dan istri saya juga buka butyk baju dimall mangga dua. Kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya,bagi anda yg ingin seperti saya silahkan HUB/SMS AKI WARSA di nomor hpnya di: 0852 4968 9269 atau KLIK DISINI dan ramalan AKI WARSA memang memiliki ramalan GAIB” yang dijamin 100% tembus.
KARNA RASA HATI YANG GEMBIRA MAKANYA NAMA BELIAU SAYA CANTUNKAN DI INTERNET…

*angka ritual gaib singapura

*angka ritual gaib hongkong

*angka ritual gaib malyaisia

*angka ritual gaib sidney

*angka ritual gaib kuda lari.

Sebelum saya ceritrakan kisah hudupku terlebih dahulu perkenalkan nama saya Pak Kusniadi. Dari Bogor. saya hanya ingin berbagi ceritah dengan kalian semua para penggilah togel, awalnya itu saya hanya kuli bagunan,punya anak dua,dan istri saya hanya penjual syayur keliling dikampung kami , ekonomi kami sangat pas-pasan, hutan tambah numpuk, anak saya juga butuh biaya sekolah,hidup ini bener-bener susah.Tapi akhirnya ada teman saya yang bilang bila mau merubah nasib coba hubungi nomor hp MBAH JEJE katanya dia bisa membantu orang yang lagi susah. jadi saya lansung hubungi MBAH JEJE dan saya menceritakan semuanya, tenteng keluarga kami akhirnya saya di kasih angka ghaib [4d,] sudah 3x putaran tembus,dengan adanya MBAH JEJE saya sekeluarga bersukur semua utang saya lunas bahkan sekarang saya sudah buka usaha. silahkan anda buktikan sendiri insya allah anda tidak akan kecewa dari angka ghaib MBAH JEJE bagi yang berminat hubungi MBAH JEJE TRIJAYA di nomor ini: 0823 3737 6471 atau silahkan KLIK DISINI dan saya sudah buktikan sendiri angka ghaib hasil ritual dari beliau terima kasih.

PENGAKUAN SAYA BERSAMA KELUARGAKU INI BUKAN CERITA ATAU PUN REKAYASA BENER-BENER TERBUKTI SAMA SAYA.
Terima kasih sebesar-besarnya yang kami ucapkan kepada mbah warjoh yang telah memberikan keberhasilan dan keberuntungan bagi keluarga saya.berkat bantuan beliau saya sekarang sudah hidup tenang karena suamiku sudah punya usaha tambak yang luasnya sekitar 5 hektar kurang lebih. begitupun juga saya dirumah buka warung sembakau dan sekarang pun saya sekeluarga tidak di kejar-kejar hutang lagi. mulanya keluarga Kami di berikan angka gaib hasil ritual dari mbah warjoh yang sangat Jitu 100% dijamin tembus.sehingga keluarga saya sekarang merasa tenang lagi.sekali lagi terima kasih mbah jasamu dikeluarga saya tidak akan terlupakan.Jika anda butuh angka gaib hasil ritual mbah warjoh silahkan Tanyakan aja Pada mbah dinomer hp beliau di: 0851 4534 4218 Terima kasih.

 
Copyright © 2014 BocorLagi - All Rights Reserved
Template By Catatan Info