BocorLagi

Blog Informasi Dan Hiburan Terkini!

loading...

Ada 3 Kejadian paling memeranjatkan di Majlis Perkahwinan Anzalna & Hanif yang ramai tak perasaan malam tadi


Malam tadi telah berlangsungnya majlis resepsi aktres jelita Anzalna Nasir dan pilihan hatinya, Hanif Zaki diGrand Hyatt Hotel, Kuala Lumpur. Bertemakan Royal British/Fairytale, resepsi tersebut berlangsung dengan penuh warna-warni dan meriah dengan kehadiran rakan artis yang meraikan perkahwinan pasangan sama cantik sama padan ini.

Menariknya, majlis gilang-gemilang kedua mempelai ini menampilkan kelainan daripada majlis resepsi artis-artis lain. Jom ushar 3 perkara unik dalam resepsi #Hanzalna ini!

1. Gaun Pengantin Anzalna BUKAN Berwarna Putih!




Sesuai dengan tema Royal British/Fairytale, gaun pengantin Anzalna ini memukau setiap tetamu yang hadir. Jika warna putih sudah terlalu klise dipakai pengantin pada hari bahagia mereka, Anzalna bijak memilih gaun berwarna-warni yang menyenangkan pandangan mata. Ternyata kelainan ini menjadi!


Gaun unik tersebut adalah hasil ilham dan rekaan kreatif Teuku Putra Aziz. Ia turut mendapat pujian pereka fesyen tempatan dan berprofil tinggi, Rizalman Ibrahim.
2. Doorgift by Dior!




Baju dah ikut tema, of course lah doorgift pun nak ikut tema, kan? Hebatnya, doorgift resepsi ini ditaja oleh jenama wangian dan kosmetik British terkenal iaitu Dior.

Memang gempak dan lain dari yang lain, rakan artis macam Hanis Zalikha dan Nora Danish punexcited upload gambar doorgift unik ni di Instagram mereka!
3. Baju Fazura ‘setanding’ Pengantin!


Selain gaun Anzalna, busana yang disarung Fazura mencuri perhatian mereka yang hadir di majlis resepsi #Hanzalna malam tadi. Kebaya moden yang ditempah khas itu adalah hasil rekaan Rizman Ruzaini.




Baju cantik dipakai oleh orang cantik, bertambah cantiklah jadinya. Tengoklah tu, sampai rakan-rakan artis pun tak nak lepaskan peluang bergambar dengan Fazura!

Nah, kami belanja lagi gambar-gambar sekitar majlis resepsi #Hanzalna ini buat tatapan anda!







Kami dari OhBulan mendoakan kebahagiaan Anzalna dan Hanif sehingga ke akhir hayat. Semoga dapat membina rumahtangga yang mawaddah, sakinah dan warahmah sepanjang masa. Amin.

Sumber: Ohbulan

1 Komentar untuk "Ada 3 Kejadian paling memeranjatkan di Majlis Perkahwinan Anzalna & Hanif yang ramai tak perasaan malam tadi"

KISAH NYATA DARI SAYA BPK.KARTA BUKAN REKAYASA INI BETUL2 NYATA DIKELUARGA KAMI.
Assalamualaikum wr.wb,saya BPK.KARTA seorang buruh tani di madium jawa timur ingin mengucapka banyak terimah kasih kepada KI WARSA atas bantuan AKI. kini impian saya selama ini sudah jadi kenyataan dan berkat bantuan KI WARSA pula yang telah memberikan angka gaib hasil ritual beliau kepada saya yaitu 4D dan alhamdulillah telah berhasil memenangkan 5x berturut turut tembus.sekali lagi makasih yaa AKI karna waktu itu saya cuma bermodalkan uang cuma 200 ribu dan akhirnya saya menang.Berkat angka gaib hasil ritual AKI WARSA saya sudah buka usaha matreal di jakarta dan istri saya juga buka butyk baju dimall mangga dua. Kini kehidupan keluarga saya jauh lebih baik dari sebelumnya,bagi anda yg ingin seperti saya silahkan HUB/SMS AKI WARSA di nomor hpnya di: 0852 4968 9269 atau KLIK DISINI dan ramalan AKI WARSA memang memiliki ramalan GAIB” yang dijamin 100% tembus.
KARNA RASA HATI YANG GEMBIRA MAKANYA NAMA BELIAU SAYA CANTUNKAN DI INTERNET…

*angka ritual gaib singapura

*angka ritual gaib hongkong

*angka ritual gaib malyaisia

*angka ritual gaib sidney

*angka ritual gaib kuda lari.

 
Copyright © 2014 BocorLagi - All Rights Reserved
Template By Catatan Info