BocorLagi

Blog Informasi Dan Hiburan Terkini!

loading...

Punca SEBENAR Pengunjung Kelab Milik Penyanyi Dangdut MAUT dalam keadaan yang mengerikan!

Subhanallah!! Inilah Bukti Kekuasaan Allah! Punca SEBENAR Pengunjung Kelab Milik Penyanyi Dangdut MAUT dalam keadaan yang mengerikan!

Itulah azab untuk orang yang mengkhianati agama, hanya mulut sahaja bukti yang manis berbicara tentang agama tetapi perbuatan bisebaliknya sangat bertentang dengan ajaran agama islam.
Subhanallah!! Inilah Bukti Kekuasaan Allah! Punca SEBENAR Pengunjung Kelab Milik Penyanyi Dangdut MAUT dalam keadaan yang mengerikan!
Mati ketika melakukan maksiat ?
Seramai 12 orang pengunjung pusat karaoke milik Inul Vizta Manado di Jalan AJ Sondakh, Kawasan Megamas, Manado, Sulawesi Utara, dilaporkan maut akibat kebakaran kemarin.
Menurut laporan polis, suasana tempat karaoke keluarga tersebut juga sedang penuh sewaktu kebakaran tercetus.
Mangsa yang terkorban tidak dapat menyelamatkan diri kerana api begitu cepat menjalar.
Dilaporkan rata-rata tubuh korban tidak mengalami luka serius atau luka dari kesan kebakaran.
Difahamkan lagi, mangsa terkorban kerana sesak nafas dek kekurangan oksigen
Sementara itu Penyanyi dangdut Indonesia yang terkenal dengan goyang gerudi, Inul Daratista memohon maaf dan menyatakan simpatinya terhadap keluarga mangsa yang terkorban dalam kejadian kebakaran di pusat karaoke miliknya, Inul Vizta Manado, di Mega Megamas, Manado, Sulawesi Utara, awal pagi Ahad lalu.
Dalam kejadian 1 pagi itu, 12 orang terkorban, 71 lagi cedera.
Inul menerusi Instagramnya memaklumkan kejadian itu berlaku dalam tempoh 10 tahun dia terbabit dalam perniagaan dan memberi peringatan kepadanya untuk mengambil langkah lebih baik pada masa akan datang.
Portal berita tempatan memetik Ketua Polis Daerah Manado, Rio Permana sebagai berkata, pusat karaoke yang terletak di tingkat tiga sebuah kompleks padat dengan pengunjung ketika kejadian berlaku.
Kebanyakan pengunjung dilapor tidak menyedari kebakaran itu kerana mereka asyik berhibur dan hanya melarikan diri setelah ternampak api mula marak.
Ramai yang terperangkap kerana hanya ada satu pintu keluar dan menyebabkan ramai yang menyelamatkan diri dengan terjun dari tingkat dua dan tiga.
Semua mangsa yang meninggal dan cedera dibawa ke Hospital Prof dr RD Kandou Malalayang, Manado.
Kebakaran yang dipercayai akibat litar pintas itu dapat dikawal sepenuhnya pada kira-kira 3.30 pagi.


sumber:http://abangsteady.com/
1 Komentar untuk "Punca SEBENAR Pengunjung Kelab Milik Penyanyi Dangdut MAUT dalam keadaan yang mengerikan!"


Sebelum saya ceritrakan kisah hudupku terlebih dahulu perkenalkan nama saya Pak Kusniadi. Dari Bogor. saya hanya ingin berbagi ceritah dengan kalian semua para penggilah togel, awalnya itu saya hanya kuli bagunan,punya anak dua,dan istri saya hanya penjual syayur keliling dikampung kami , ekonomi kami sangat pas-pasan, hutan tambah numpuk, anak saya juga butuh biaya sekolah,hidup ini bener-bener susah.Tapi akhirnya ada teman saya yang bilang bila mau merubah nasib coba hubungi nomor hp MBAH JEJE katanya dia bisa membantu orang yang lagi susah. jadi saya lansung hubungi MBAH JEJE dan saya menceritakan semuanya, tenteng keluarga kami akhirnya saya di kasih angka ghaib [4d,] sudah 3x putaran tembus,dengan adanya MBAH JEJE saya sekeluarga bersukur semua utang saya lunas bahkan sekarang saya sudah buka usaha. silahkan anda buktikan sendiri insya allah anda tidak akan kecewa dari angka ghaib MBAH JEJE bagi yang berminat hubungi MBAH JEJE TRIJAYA di nomor ini: 0823 3737 6471 atau silahkan KLIK DISINI dan saya sudah buktikan sendiri angka ghaib hasil ritual dari beliau terima kasih.

 
Copyright © 2014 BocorLagi - All Rights Reserved
Template By Catatan Info